Arcona 50 – Készül a berendezés

Vessen egy pillantást a hajógyár kulisszái mögé! A fenti képen Urban és Magnus éppen a szalonban áll, ahol a polcok már a helyükre kerültek a tágas, külön fürdőszobával rendelkező első kabin előtt. 

A központilag elhelyezett, válaszfalhoz rögzített horganyzott acél gerincváz és két laminált üvegszálas hosszmerevítő hatékonyan veszi fel a keel és a rig dinamikus terhelését. Itt látható a szalon, baloldalt egy L-alakú kanapéval jobb oldalon pedig ülésekkel, illetve a hely, ahol a konyha vár kialakításra, valamint vethetünk egy pillantást a hátsó kabinokra is.

Itt pedig a két hátsó kabin készül. Ez a modell világos tölgy belsővel rendelkezik, de alapfelszereltségként az Arcona 50 Khaya Mahagoni berendezéssel készül.

Ennek az 50 lábas performance cruisernek igazán jól látszanak a méretei így, hogy bemutatjuk ahogyan gyártó csapatunk a hajó berendezésén és műszaki felszerelésén dolgozik. Egy újabb stílusos Arcona jacht, amely nem köt kompromisszumot a kényelem terén, és rengeteg okos tárolási megoldással rendelkezik. A hajó lassan formát ölt!