Csapatunk

SEAHUN610 Kft., az Arcona Magyarországi Képviselete

Fekete László

Ügyvezető

laszlo.fekete@arcona.hu
+36209353955

Gazsi Gábor

Informatikus mérnök

gabor.gazsi@arcona.hu
+36204313547

Balogh Tibor

Kereskedelmi igazgató

tibor.balogh@arcona.hu
+36202840802

Gigor Tünde

Pénzügy

tunde.gigor@seahun.com
+36309341414

Bóna Gábor

Rendszermérnök

Kovács Kriszta

Webdizájn

Bodnár Anett

Webshop tartalommenedzser

Gencsy Péter

Mérnök

SEA HUN610 KFT.

E-mail: info@arcona.hu

Cím: 1152 Budapest Szentmihályi út. 137. Pólus Irodaház. 3. em. 308.

SEA HUN610 KFT.

Arcona Yachts Magyarországi márkaképviselete 

E-mailinfo@arcona.hu

Cím: 1152 Budapest Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3.em. 308..

SZERVIZ REFERENCIÁINK

További referenciamunkákat a www.seahun.hu oldalon talál.

RSM2

VERSENY KATAMARÁN

A 2020as Kék Szalag győztes hajója.

Feladatunk a B&G Hydra5000 rendszer szervizelése és beállítása volt, valamint az új polár-diagrammok felvétele. Kijelzők, jeladók részleges cseréje és beállítása.

SPIRIT OF HUNGARY

A Fa Nándor által tervezett és épített IMOCA60 a 2016 – 2017 Vendée Globe non-stop szóló földkerülő vitorlás versenyen az előkelő 8. helyen ért célba.

Csapatunk tervezte és szerelte a hajó energia ellátási, felügyeleti és vezérlési rendszerét.

GARMIN bemutató hajó

A GARMIN Magyarország referencia hajója. Csapatunk építette ki a komplett Garmin navigációs rendszert, dupla Garmin 8412 chartplotter a kormány állásban + 1db Garmin 8410es a kabinban, kombinált VHF AIS antenna, HD radar, DVB antenna, komplett távfelügyeleti rendszer, árboc top vezérelhető kamera, beltéri kamera, Mastervolt energia ellátó rendszer, Fusion audio rendszert.

Wild Joe

A Wild Joe a világ egyik leggyorsabb 60 lábas vitorlása. Mérföldkőként vonult be az offshore vitorlázás történetébe, mint az első dönthető keel-lel rendelkező versenyvitorlás. A mi feladatunk volt a hajó energia ellátási rendszerének újratervezése és kivitelezése. 11kW lítium akkumulátor csomag, Mastervolt generátorok AlphaPro vezérléssel, Mastervolt töltés, monitoring és elosztó rendszer, Watt&Sea racing hydrogenerator. Elektromos csörlők, főkapcsolók, és teljes újra kábelezés.

Odysseus MJA iskolahajó

Az 51 lábas Gib Sea, a Magyar Jachtakadémia iskolahajója. Az Odysseuson eddig több mint 2200 tanuló sajátította el a tengeri navigáció alapjait. 2011-ben villámcsapás érte a hajót tönkretéve a teljes elektromos és navigációs rendszert. Cégünk kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy a hajó elektromos és navigációs rendszerét újra tervezze és installálja.

Anteak

Ez a klasszikus teakfa hajó 2010-ben esett át egy teljes felújításon.

Különlegessége, hogy míg a hajótest, fedélzet, veretek és a berendezés az 1937es eredeti állapotnak megfelelően lett felújítva, addig a teak burkolatok alatt a legfejlettebb elektromos és navigációs eszközök dolgoznak.

Essentia

Magyarországon a SCHÄFER YACHT KFT. által egyedileg tervezett és épített verseny- túra hajó, a 2017es Kékszalag kategória nyertese. Teljes digitális elektromos és navigációs rendszert (CZone-Mastervolt-Garmin) terveztünk és építettünk a hajóba. A súlycsökkentés miatt teljes digitális kapcsolórendszert alkalmaztunk.

Linssen 590

A neves holland gyártó az elmúlt évek során piacvezető lett a 9-16 méteres acélhajó szegmensben, kifogástalan minőségben gyártott hajóiknak és innovatív megoldásaiknak köszönhetően. Cégünk a tulajdonos megbízásából a Linssen Hajógyárban végezte el az installálást és programozást, és felügyelte a hajó összeszerelését.

WIA elektromos jachtok

A WIA hajócsalád a motoros hajózás új, elegáns és környezettudatos lehetőségét kínálja. Több WIA hajó elektromos, navigációs és meghajtási rendszerét cégünk tervezte, közöttük a 2019-ben és 2020-ban Zöld Szalag nyertes hajó komplett rendszerét is. A hajó teljesen digitális kapcsolási rendszerű.