North Sails-Arcona Yachts együttműködés

A két világszínvonalú, vezető márka partnersége révén tulajdonosaink világszerte hozzáférhetnek vitorlakészítés és -javítás szolgáltatásokhoz, emellett 2023-tól vitorlacsomagjaink már a North Sails vitorláit is tartalmazzák.

Urban Lagnéus, az Arcona Yachts vezérigazgatója elmondta: „Mivel az Arcona hajók egyre népszerűbbé válnak a vitorlázók körében szerte a világon, a North Sails-lel való együttműködésünk szélesebb választékot és hozzáférést kínál majd a szolgáltatásokhoz, bárhová is vezet kalandjaik során ügyfeleink útja. A North Sails híres arról, hogy mind a verseny-, mind a túravitorlázáshoz tökéles vitorlákat készít, és a világ minden táján található irodáikkal és vitorlakészítő műhelyeikkel ideális helyzetben vannak a világméretű Arcona közösségünk támogatásához.”

2023 nyarától az Arcona ügyfelei vitorlacsomagok közül választhatnak, amelyek most már tartalmazzák a North Sails performance cruising csomagot, vagy a North Sails pure racing csomagot, lehetőséget biztosítva ügyfeleinknek, hogy akár kényelmesen versenyezzenek, vagy nagy sebességgel túrázzanak.

„A North Sails világszerte ismert a legjobb vitorlázók körében” – mondja Henrik Ottosson, a North Sails Sweden vezérigazgatója. „Az Arcona Yachts-al való együttműködésünk a kiváló teljesítményt és a világszínvonalú vitorlás örökséget ötvözi, hogy fantasztikus vitorlázó élményt teremtsünk ügyfeleink számára.”